WIELKOŚĆ TORTU / ILOŚĆ PORCJI / CENA:
- 16 cm średnicy/ 10-12 porcji / od 210 zł
- 18 cm średnicy/ 15-18 porcji / od 240 zł
- 20 cm średnicy/ 20-22 porcje / od 270 zł
- 24 cm średnicy/ 24-28 porcji / od 320 zł
- torty powyżej 25 porcji są już piętrowe
*Podane ceny są cenami orientacyjnymi.
Koszt tortu wyceniany jest, każdorazowo, indywidualnie w zależności od projektu, jego czasochłonności oraz ilości porcji.
NAZWY I SMAKI TORTÓW:
- CZEKOLADA Z MALINĄ I PORZECZKĄ (jasny biszkopt waniliowy, krem z białej czekolady, konfitura z czerwonej porzeczki/owoców leśnych, krem malinowy z malinami).
- SŁONY KARMEL Z ORZECHAMI (ciemny kakaowy biszkopt, krem orzechowy z orzechami ziemnymi, konfitura z owoców leśnych, krem słony karmel)
- KLASYCZNA ŚMIETANKA Z TRUSKAWKĄ ( jasny biszkopt waniliowy, krem śmietankowo-waniliowy, konfitura z truskawek, krem malinowy z malinami)
- CZEKOLADOWO- CZEKOLADOWY ( ciemny kakaowy biszkopt, krem z mlecznej czekolady z malinami, prażynka czekoladowa, krem z gorzkiej czekolady z malinami)
- CIASTECZKOWY (jasny biszkopt waniliowy lub ciemny biszkopt kakaowy/ krem kinder bueno, krem oreo)
- CYTRYNA Z BEZĄ (jasny biszkopt waniliowy, krem cytrynowy, beza, krem malinowy z malinami)
- KAWA Z WIŚNIĄ (ciemny kakaowy biszkopt, krem kawowy, konfitura z wiśni, krem z ciemnej czekolady)
- MANGO ZE ŚMIETANKĄ (jasny biszkopt waniliowy, krem śmietankowo-waniliowy, konfitur z truskawek, mus z mango)
- PROSSECO (jasny biszkopt waniliowy, krem prosseco, żelka prosseco, krem mascarpone z pistacją)