WIELKOŚĆ TORTU / ILOŚĆ PORCJI / CENA:

  • 16 cm średnicy/ 10-12 porcji / od 210 zł 
  • 18 cm średnicy/ 15-18 porcji / od 240 zł
  • 20 cm średnicy/ 20-22 porcje / od 270 zł
  • 24 cm średnicy/  24-28 porcji / od 320 zł
  • torty powyżej 25 porcji są już piętrowe

*Podane ceny są cenami orientacyjnymi.

Koszt tortu wyceniany jest, każdorazowo, indywidualnie  w zależności od projektu, jego czasochłonności oraz ilości porcji.

NAZWY I SMAKI TORTÓW:

  • CZEKOLADA Z MALINĄ I PORZECZKĄ (jasny biszkopt waniliowy, krem z białej czekolady, konfitura z czerwonej porzeczki/owoców leśnych, krem malinowy z malinami).
  •  SŁONY KARMEL Z ORZECHAMI  (ciemny kakaowy biszkopt, krem orzechowy z orzechami ziemnymi, konfitura z owoców leśnych, krem słony karmel)
  • KLASYCZNA ŚMIETANKA Z TRUSKAWKĄ ( jasny biszkopt waniliowy, krem śmietankowo-waniliowy, konfitura z truskawek, krem malinowy z malinami)
  •  CZEKOLADOWO- CZEKOLADOWY ( ciemny kakaowy biszkopt, krem z mlecznej czekolady z malinami, prażynka czekoladowa, krem z gorzkiej czekolady z malinami)
  • CIASTECZKOWY (jasny biszkopt waniliowy lub ciemny biszkopt kakaowy/ krem kinder bueno, krem oreo)
  • CYTRYNA Z BEZĄ (jasny biszkopt waniliowy, krem cytrynowy, beza, krem malinowy z malinami)
  • KAWA Z WIŚNIĄ (ciemny kakaowy biszkopt, krem kawowy, konfitura z wiśni, krem z ciemnej czekolady)
  •  MANGO ZE ŚMIETANKĄ (jasny biszkopt waniliowy, krem śmietankowo-waniliowy, konfitur z truskawek, mus z mango)
  • PROSSECO (jasny biszkopt waniliowy, krem prosseco, żelka prosseco, krem mascarpone z pistacją)